ESCOLA L'AULET - CELRÀ

Secció: Aulet

Las nińas con Asperger también pueden volar.

deixar comentari


CONSELLS PER LA LECTURA

deixar comentari

Aquí podeu us deixem un article de la revista digital Catorze 14, escrit per l’Anna Juan. Ens dona bons consells, ens poden ser útils per acompanyar els nens i les nenes a l’hora de llegir.

Consells lectura Catorze revista digital


RECURSOS CONFINAMENT de LA GRANJA

deixar comentari

La GRANJA es ofereix alguns recursos a veure si en pots aprofitar algun:  

 

 

-La Granja porta la natura a casa ja que moltes persones estan privades d’ella. Cada matí fem el Bon Dia amb un animal de veritat que animarà a que el més petits s’aixequin del llit amb bon humor  Ho pengem a Insta Facebook. I està tenint mooolt èxit!!!

 

- Espai de Consultoria Emocional (Insta i Facebook). Cada nit a les 21h contestem les preguntes que els pares i mares ens estan fent per la xarxa (per cert, si vols participar, contesta aquest mateix mail amb qüestions o dubtes, i les anirem responent). També ho pots reenviar a les families dels teus alumnes.

 

-Entrevista a la pedagoga Heike Freire sobre La salut dels infants pel confinament. Diu unes quantes veritats que des de La Granja compartim totalment. Controvertit probablement, però cert en la nostra opinió, especialment on parla de que els politics poques vegades tenen en compte les necessiteats dels infants.

-I també l’entrevista als Matins de Catalunya Ràdio amb la Mònica Terribas i la pedagoga i amiga Eva Bach, centrada a donar missatges positius als fills i filles. 

 


PERDRAN EL CURS? Una reflexió de Dolors Feixas

deixar comentari

PERDRAN_EL_CURS_DOLORS_FEIXAS


VALENTS i VALENTES

deixar comentari


CUIDAR LA FAMÍLIA.Centre ATENEA

deixar comentari

Bon dia:

Us compartim un vídeo del centre Atenea, pensem que ens pot ser útil a tots plegats. Estem aprenent tots junts com viure aquesta situació complicada, nova i inesperada.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


ACOMPANYAMENT AL DOL

deixar comentari

Nabila, Aymane, Anouar i Ziad, avui us volem fer companyia i donar suport. Estem al vostre costat, tot i que aquests dies no ens podem veure.

Us estem guardant un piló d’abraçades, grans, petites, fluixes i fortes, les tenim totes ben a punt per deixar-les anar el dia que ens retrobem. Els vostres amics i amigues, mestres i famílies de l’escola us estimen i us esperen per poder jugar i estar plegats.

Escola l’Aulet


COM AJUDAR ALS INFANTS

deixar comentari

Com ajudar als infants…

L ‘Ajuntamemt ha obert un grup de Telegram que es diu Desconfinem l’Educació. Cada dia hi posen alguna cosa que ens pot ajudar a estar una mica menys confinats.

Una d’elles és aquest article de l’escola Congrés-Indians.

 

 


Protegit: RUA DE CARNESTOLTES 2020

deixar comentari

Aquesta entrada està protegida. Per veure-la, introduïu la vostra contrasenya: Per a més informació: b7000913@xtec.cat


Protegit: CARNESTOLTES 2020

deixar comentari

Aquesta entrada està protegida. Per veure-la, introduïu la vostra contrasenya: Per a més informació: b7000913@xtec.cat